18. června 2021 • 14:00

iSport podcast: Co proti Chorvatsku? Mix presinku, nevyšťavit se na startu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na český národní tým čeká klíčový duel na šampionátu proti Chorvatsku. Už večer si může zajistit postup do osmifinále a to tím spíš, kdyby vicemistra světa porazil. Existuje na silného soupeře platný recept a jak naloží trenér Jaroslav Šilhavý se sestavou? Podívali jsme se ale taky na čtvrteční program šampionátu i s největším antišlágrem mezi Ukrajinou a Severní Makedonií, zhodnotili si sílu postupujících Belgičanů a Nizozemců a ohlédli se za emotivním večerem v Kodani pro Christiana Eriksena.



Sledujte dnes od 17:30 studio iSport i s fotbalovým internacionálem Ladislavem Vízkem a redaktorem deníku Sport Radkem Špryňarem. Každý všední den ráno během EURO 2021 najdete na kanále iSport podcastu ve všech podcastových aplikacích nový díl diskuzí deníku Sport! A to buď debatu ze studia iSport po vybraných zápasech s experty Jaroslavem Hřebíkem, Janem Suchopárkem, Martinem Haškem a dalšími hosty, anebo ranní díl iSport podcastu s redaktory deníku Sport vysílaný živě na YouTube kanále deníku Sport. 

FAKTA EURO 2021: Pocta Eriksenovi, Poulsenův druhý nejrychlejší gól historie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud