21. června 2021 • 10:20

iSport podcast: Měli by Češi kalkulovat proti Anglii? Co se děje se Španěly?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Závěrečný skupinový zápas Česka s Anglií se nezadržitelně blíží. Národní tým už ale dnes večer může slavit postup, pokud by se sešly příznivé výsledky ze skupin B a C. Výběr Jaroslava Šilhavého stále může postoupit z prvního, ale i třetího místa, výhodnějšího soupeře v osmifinále ale může dostat právě i z nižších pozic. Měl by tedy proti týmu Garetha Southgatea kalkulovat? A s čím by do utkání měl jít? Redaktoři deníku Sport a iSport.cz Matěj Karmazín a Martin Vait probrali i špatné výsledky španělského národního týmu na turnaji a nedělní zápasy ve skupině A. Poslechněte si celou diskuzi.



Už v úterý od 20:30 sledujte okolo zápasu Česko - Anglie studio iSport s fotbalovým trenérem a expertem Martinem Haškem a redaktorem Štěpánem Filípkem. Každý všední den ráno během EURO 2021 najdete na kanále iSport podcastu ve všech podcastových aplikacích nový díl diskuzí deníku Sport! A to buď debatu ze studia iSport po vybraných zápasech s experty Jaroslavem Hřebíkem, Janem Suchopárkem, Martinem Haškem a dalšími hosty, anebo ranní díl iSport podcastu s redaktory deníku Sport vysílaný živě na YouTube kanále deníku Sport.

FAKTA EURO 2021: Bizarní italský signál, Ampadu nejmladším hráčem, který byl kdy vyloučen
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud