17. června 2015 • 14:52

Pelta by Váchu srovnal: Jak hráč vymýšlí módní kolekce, je konec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šéf českého fotbalu Miroslav Pelta se pořádně opřel do záložníka Sparty a reprezentace Lukáše Váchy. Právě on totiž udělal rozhodující chybu v kvalifikačním zápase na Islandu, který Češi prohráli 1:2, ačkoliv vedli, a zkomplikovali si tak postup na EURO 2016.



„Musíme se maximálně koncentrovat na ty zápasy v září, kdy hostíme Kazachstán a jedeme do Lotyšska. Když v těch dvou kvalifikačních zápasech uděláme šest bodů, tak z toho něco bude, to jsem si jistý,“ cituje Miroslava Peltu Aktuálně.cz.

„Každopádně bych nechtěl, abychom se třeba dostali do situace, že pojedeme do Nizozemska a budeme tam nutně potřebovat třeba bod. To už se uzdraví i Robben a až tam na nás vyběhne s Van Persiem ... To abych si tam pak s sebou vezl defibrilátor, to by byl i na tribuně velký nápor na srdíčko,“ obává se fotbalový boss.

Módeman Vácha má svou kolekci: Kluci ze Sparty už chtějí objednávat
Video se připravuje ...

Ten také od podlahy „sepsul“ záložníka Lukáše Váchu , který vyrobil rozhodující kiks na Islandu. „Já už ve fotbale nějaký ten pátek funguju. A jedno vím: Jak fotbalista začne vymýšlet vlastní módní kolekce a hrát si na módní ikonu, tak to je konec,“ má jasno Pelta.

„U Lukáše Váchy to není první chyba, co udělal, měl by se zkusit nějak srovnat,“ vyzývá záložníka Sparty, který před nedávnem představil vlastní kolekci oblečení…

Fotbalista Lukáš Vácha spolu s přítelkyní Markétou v modelech z jeho nové značky oblečení
Fotbalista Lukáš Vácha spolu s přítelkyní Markétou v modelech z jeho nové značky oblečení

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud