18. listopadu 2020 • 09:08

Čeští fotbalisté derby se Slovenskem zvládnou, tuší experti. Přestřelku nečekají

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas českých fotbalistů proti Slovensku má i řadu let po konci federace speciální nádech derby. Ve středu večer bude mít bitva v Lize národů v Plzni o náboj víc. Souboj rivalů může zamíchat karty ohledně konečného pořadí ve skupině. Češi musí vyhrát a mohou pak myslet na postup do elitní skupiny, Slovensku hrozí sestup. „Očekávám, že na české straně bude hrát roli větší sebedůvěra, poslední vzájemné zápasy hovoří jasnou řečí a se Slováky se prostě neztrácí. Aktuální herní projev sice důvody k bezbřehému optimismu nenabízí, přesto myslím, že k překvapení nedojde a Slovensko si body neodveze,“ říká bookmaker Chance, Karel Brettschneider.



Ani jeden tým nemá situaci ve svých rukou, to ale na atraktivitě zápasu vůbec neubírá. Pro 91 % sázkařů jsou jasnými favority Češi s kurzem 1,50:1. Na Slovensko si s kurzem 7,10 zatím vsadilo 6 % lidí a na remízu 3 %. Podle bookmakera Chance si budou oba týmy s vědomím důležitosti zápasu hlídat zejména zadní vrátka a moc branek pravděpodobně nepadne.

„Záleží samozřejmě na vývoji utkání, brzký gól by mohl kohoutky povolit a mohli bychom se dočkat ofenzivnějšího fotbalu,“ komentuje Brettschneider.

Jak přesný byl ve svých odhadech, to bude jasné ve středu pozdě večer. Pokud budou ale prognózy správné, bude v Plzni českým barvám hodně veselo.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud