19. června 2015 • 13:20

V Anglii se diví: Našim fanouškům řekli, ať nejezdí. Ale na EURO plno není

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zápasy v základních skupinách jsou minulostí a mistrovství Evropy do 21 let stále čeká na první zcela vyprodaný stadion. Všechny sedačky se nepodařilo obsadit nejen při prvním zápase českého týmu, zhruba 900 volných míst zůstalo i na čtvrtečním utkání Anglie proti Portugalsku (0:1). Nesrovnalostí si všiml i zpravodaj BBC.



Na začátku zápasu na osmitisícovém stadionu v Uherském Hradišti to vypadalo, že bude návštěva ještě nižší, než konečných 7163 diváků. Nakonec ale byla k vidění řada volných míst v jinak obsazených sektorech. Stejně jako v jiných případech, i tady nešlo vstupenky před zápasem již koupit.

„Přitom bylo již několik měsíců dopředu řečeno, že je vyprodáno. A angličtí fanoušci si nyní přicházejí sednout na stadion, který při výkopu nebude zaplněný ani z půlky,“ hlásil reportér BBC Ben Smith. Podstatná část lidí byla vpuštěna na tribunu až ve chvíli, kdy skončil úvodní ceremoniál s hymnami, i tak zůstala na stadionu řada neobsazených míst.

„To je určitě otázka pro UEFA. A není to dobré ani pro turnaj samotný nebo anglické fanoušk. Řekli jim, aby sem necestovali, protože vstupenky byly vyprodané. Velmi zvláštní,“ podotkl ještě zpravodaj BBC.

Vidět v akci anglický tým je pro fanoušky, kteří si nezajistili vstupenky dříve, nyní už nemožné. V oficiálním předprodeji nejsou k dispozici lístky na nedělní zápas Albionu se Švédskem i středeční šlágr proti Itálii. Vstupenky nejsou k dispozici ani na obě semifinále a finále.

Přesto lze ještě nějaké vstupenky sehnat. Na oficiálních stránkách ME je v nabídce necelých 300 vstupenek na zítřejší klíčový souboj české jednadvacítky se Srbskem na Letné  - a to především do sektorů za brankou. Řada lístků je k dispozici i na další dvě utkání české skupiny Německo – Dánsko (v neděli, od 20:45 v Edenu) a Dánsko – Srbsko (v úterý, od 20:45 na Letné).

Při zápase Anglie s Portugalskem zůstala na tribunách řada volných místFoto Profimedia.cz

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud