20. června 2015 • 22:59

Pozor na něj! Kadeřábkův budoucí spoluhráč se blýskl krásným přímákem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | V prvním zápase překvapivá remíza se Srbskem, v úvodu druhého utkání rozpaky proti Dánům. Jenže sebevědomí Němci zabrali, za chvíli už měli duel pod kontrolou a bavili diváky. Největší favorit EURO do 21 let ukázal svoji sílu, vynikající výkon předvedl jeho vůdce Kevin Volland.



Německý kanonýr, který pravidelně střílí góly i v německé bundeslize za Hoffenheim, předvedl poprvé své umění už v začátku zápasu. Parádně si zpracoval těžký míč, tělem si odstavil protihráče a perfektně našel volného Bittencourta. Ten ale v tutovce zklamal.

A tak to vzal Volland, jehož spoluhráčem bude v nové sezoně český obránce Pavel Kadeřábek , na sebe. Ve 32. minutě dostal výborný pas za obranu a sám před brankářem, jak je jeho zvykem, nezaváhal. Pro Němce šlo o hodně důležitý gól, až po něm konečně převzali otěže zápasu.

To nejlepší si ale nechal německý kapitán na druhý poločas. Postavil se k přímému kopu několik metrů za hranicí pokutového území a dánskému gólmanovi nedal přesnou ranou přes zeď šanci. Nadšení němečtí fanoušci vypukli v obrovskou radost, hlasitým potleskem ocenil svého svěřence také trenér Horst Hrubesch.

Vollandův druhý gól utkání prakticky rozhodl. Němci hráli od té chvíle skvěle, naopak Dánové byli hodně zaskočení. Nebylo překvapením, když se síť za zády nešťastného Jakoba Buska vlnila za chvíli potřetí. Tentokrát se trefil hlavou obránce Matthias Ginter.

Po výhře 3:0 vede Německo skupinu A se čtyřmi body před tříbodovým Dánskem a Českem. Právě výběr Jakuba Dovalila bude dalším a v základní fázi posledním německým soupeřem. Zastavit Kevina Vollanda bude pro českou obranu zásadní úkol. Ovšem velice těžký.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud