30. června 2015 • 13:30

Nejšílenější rozhovor! Švéd na Letné řval i objímal reportéra

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak se slaví postup do finále! Švéd John Guidetti nedokázal skrýt euforii poté, co jeho tým v sobotu jednoznačně přehrál Dánsko 4:1 v semifinále EURO do 21 let a při televizním rozhovoru to přímo na letenském trávníku pořádně rozjel. Video s rozhovorem pro švédskou stanici TV4 Sport se stalo internetovým hitem.



Guidettimu se nelze divit, že si radost užíval. S postupem Švédů do boje o zlato se před turnajem vůbec nepočítalo. Útočník Manchesteru City, který strávil poslední sezonu na hostování v Celtiku Glasgow, nešetřil silnými vyjádřeními. „Asi nastal čas, aby (Dánové) jeli domů. Když prohrajete 1:4, je to trochu ostuda,“ řekl hráč, který na turnaji zatím vstřelil dva góly.

Celý rozhovor přímo řval, na začátku strčil do reportérova ramena a pak si s ním plácnul. A když kolem procházel obránce Alexander Miloševič, začali společně s reportérem skákat a skandovat Miloševičovo jméno. "Milo, Milo, Milo, Milo, Miloševič!" Šílenější interview už asi šampionát v Česku neuvidí. I když kdo ví, co provede Guidetti, jestli dnes Švédové titul ve finále v Edenu získají.

Fanoušci Švédska během utkání s Portugalskem
Fanoušci Švédska během utkání s Portugalskem

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud