15. června 2017 • 22:23

Poláci šíleli na českém tréninku. Tleskali při každé akci, žasl Trávník

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová jednadvacítka dnes před polednem odletěla z Prahy na evropský šampionát do Polska. Vpodvečer si pak "Lvíčata" poprvé zatrénovala v Tychách, kde v neděli vstoupí zápasem s Německem do turnaje a kde odehrají celou základní skupinu.



Trénink byl otevřený pro veřejnost a českým mladíkům se dostalo vřelého přivítání, kterého se dočkal v Polsku i reprezentační A-tým při evropském šampionátu v roce 2012. Na "Lvíčata" se přišly podívat stovky místních fanoušků. Příznivci českému celku mnohokrát zatleskali a při každé vydařené akci aplaudovali.

"Byl jsem překvapený, kolik fanoušků dorazilo. Nečekal jsem takovou návštěvu. Atmosféra byla velmi přátelská. Zažil jsem to jako trenér v Austrálii v rámci předsezonní přípravy, jako hráč ještě ve Spartě. Ale je zvláštní, jestliže nám přejí lidé pocházející z jiné země," citoval server sport.cz českého trenéra Vítězslava Lavičku.

Poláci jásali na otevřeném tréninku. Udělalo nám to radost, hlásil Simic’
Video se připravuje ...

Po tréninku pak třiadvacítka nominovaných hráčů absolvovala přímo u hřiště autogramiádu. "Fanoušci to prožívali neskutečně. Tleskali při každé akci. Bylo vidět, že fotbalem lidé v Polsku žijí. Fakt jsme si to užili," uvedl kapitán Michal Trávník.

V pátek čekají jednadvacítku dva tréninky v Katovicích, kde bude tým během šampionátu bydlet. V sobotu už pak klasický předzápasový trénink před nedělním soubojem s favorizovanými Němci. Dalšími soupeři ve skupině jsou Itálie a Dánsko. Do semifinále postoupí pouze vítězové skupin, které doplní nejlepší celek z druhých míst.

Autogramiáda českého týmu v Polsku. Zájem fanoušků byl velký
Autogramiáda českého týmu v Polsku. Zájem fanoušků byl velký

Vše o EURO do 21 let v Polsku ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud