3. června 2014 • 19:00

Lvíčata prohrála s Rakouskem 0:1, připsala si třetí porážku v řadě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté do 21 let prohráli v dnešním přípravném utkání v Uherském Hradišti s Rakouskem 0:1. Výběr trenéra Jakuba Dovalila, který se chystá na domácí mistrovství Evropy v příštím roce, si připsal třetí porážku za sebou.



Úvod zápasu patřil domácím, ale Kubista po Skalákově centru hlavičkoval pouze do břevna. Po necelé půlhodině hry udeřilo Rakousko, které poslal do vedení Vastič, když z malého vápna prostřelil brankáře Pavlenku. Vzápětí mohl snížit Skalák, jenže jeho technická střela skončila na tyči, a podobně dopadla i nenápadná střela Vastiče těsně před přestávkou.

Zleva Lukas Spendlhofer z Rakouska a Jiří Skalák z ČR.Foto ČTK

Ve druhé půli bylo nejprve Rakousko blízko druhé brance, ale Farkazova rána skončila na tyči a dorážku Gregoritsche zablokovala obrana. Vyrovnat pak mohl Houska a po něm Brabec, jenže oba vychytal Radlinger. Češi tak téměř na den přesně po roce vyšli střelecky naprázdno.

Naposledy nedali gól právě Rakousku, kterému loni začátkem června podlehli 0:3. Dovalilův tým navíc navázal na předchozí prohry se Slovenskem (1:3) a Norskem (1:2).

VIDEO: Záznam utkání Česko-Rakousko


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud