30. srpna 2017 • 14:32

Fanzóna na utkání s Německem: Bude přímo u Edenu i ve Žlutých lázních

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned na dvou místech lze v pátek očekávat velkou koncentraci fotbalových fanoušků. Ti, kteří budou mířit na samotné utkání ČR – Německo (20:45) do Edenu, si mohou užít tradiční Fan Park přímo u stadionu. Další fanoušci mohou zamířit na tradiční místo reprezentačních akcí do Žlutých lázní. Po vzoru EURA ve Francii vyroste také pro páteční fotbalový svátek u Vltavy fotbalová zóna plná zajímavých atrakcí a především pak s přímým přenosem očekávaného zápasu na velkoplošné obrazovce. 



U příležitosti kvalifikačního zápasu České fotbalové reprezentace s Německem je pro všechny fanoušky přímo u stadionu připraven #CESKAREPRE FANPARK. Příchozí se mohou těšit na celou řadu atrakcí, soutěží, zábavy, jídla a pití. Každý, kdo přijde, si navíc může odnést cenu takřka bez práce. Na každého totiž opět čeká Cesta Fanouška, ve které si účastí na jednotlivých aktivitách vyslouží do obdržené kartičky potvrzení. Po navštívení všech aktivit získává každý cenu. Těšit se můžete na Virtuální realitu, vyzkoušet bude možno fotbalové šipky nebo porazit kamaráda ve fotbalovém zápase na PS4. Pro ty, kteří si nestihli zakoupit lístek bude připravena soutěž o vstupenky na utkání. Moderátory akce budou Kamil Bílský z Hitradia FM a brněnská fotbalová legenda Petr Švancara. Svoje umění předvede několikanásobný mistr světa ve Freestyle Footbag Honza Weber. Vstup je zdarma.

Také ve Žlutých lázních se fanoušci mohou těšit na program, který již několikrát doprovázel velké zápasy českého týmu. Hlavním programem bude velkoplošná projekce samotného zápasu, nicméně nudit se fanoušci nebudou ani před úvodním hvizdem. Večerem bude provázet fotbalová legenda Pavel Horváth, k dispozici bude bohatý program plný soutěží o ceny o merchandising #CESKAREPRE. Soutěžit se bude také o vstupenky na samotný zápas, takže fanoušci mířící do Žlutých lázní ihned se začátkem programu ještě budou mít šanci užít si duel s mistry světa na vlastní oči. Chybět nebude ani organizovaná tipovačka na výsledek zápas s hodnotnými cenami pro nejlepší fanouškovské experty. Vstup je zdarma a pro prvních 500 návštěvníků je připraven bonus v podobě piva ZDARMA.

Fanoušky bude čekat bohatý program Fanoušky bude čekat bohatý programFoto Česká reprezentace

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud