26. září 2017 • 15:05

Zmatky u nominace. Jarolím povolal Hušbauera, ale v seznamu chyběl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační pozvánku na závěrečné duely kvalifikace mistrovství světa v Ázerbájdžánu (5.10.) a proti San Marinu (8.10.) obdrželo celkem 23 českých fotbalistů. V seznamu, který v pondělí dopoledne zveřejnili zástupci národního týmu, ale figurovalo o jedno jméno méně. Josef Hušbauer se technickým nedopatřením ze seznamu vytratil.



Po rychlém přečtení zveřejněné nominace to jméno člověka hned napadlo. Mezi vyvolenými na seznamu chyběl Josef Hušbauer . Šlo by o slušné překvapení, v české lize momentálně asi není fotbalista s lepší formou.

"Mně to nejde do hlavy, byli jsme domluvení na 23 hráčích," otáčel se tázavě trenér Karel Jarolím směrem k manažerovi Jaromíru Šeterlemu. "Případně je tam ten Tomáš Kalas," snažil se najít jméno, které mu tam scházelo.

V nominaci kvůli technické chybě nebyl Hušbauer. "Dělá se to beze mě," vtipkoval Jarolím
Video se připravuje ...

Kalas totiž kvůli žlutým kartám v Azerbájdžánu nastoupit nemůže, přesto pozvánku dostal. Ale jeho jméno na seznamu navíc svítilo."Tak to vidíte. Končí mi smlouva, nominace se dělá beze mě," bral zmatek s humorem reprezentační kouč.

Brzy se situace vyjasnila, na listu nominovaných scházel slávistický záložník. Josef Hušbauer, jehož vynechání by hodně překvapilo, na následující reprezentační sraz přesto pojede, právě on je tím hledaným 23. hráčem.

V reprezentování mu ale ještě mohou zabránit zdravotní problémy. 27letý středopolař totiž v pondělí neodletěl se Slavií k duelu Evropské ligy do Astany. „Při utkání ve Zlíně se necítil dobře a v poločase mi říkal, že bude potřebovat jít dolů. Druhý den měl horečku,“ uvedl slávistický kouč Šilhavý . „Pro nás je to velké oslabení. Pepa je náš dispečer a měl výbornou formu. Ale nedá se nic dělat, musíme ho nahradit.“

Jarolím nominoval. Vzal nováčka z Olomouce i Škodu, chybí Schick
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud