18. dubna 2018 • 14:40

Zlatan: Jedu na mistrovství světa! Všechny překvapil a naznačil návrat

Autor: jap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neustále budí pozornost. Ať už svými výkony na hřišti, tak zábavnými výroky pro média. Zlatan Ibrahimovic je po konci v Manchesteru United v kurzu: v prvním utkání v zámořské MLS vstřelil dvě branky, z toho jednu výstavní. Teď o sobě vysoký Švéd zase věděl v talkshow Jimmyho Kimmela. Byť před dvěma lety ukončil reprezentační kariéru, v pořadu amerického moderátora uvedl, že na blížícím se světovém šampionátu v Rusku rozhodně nebude chybět.



Naposledy za národní tým nastoupil na mistrovství Evropy 2016. Po něm se reprezentace vzdal a dál hrál jen na klubové úrovni. Když se ale Švédové i bez něj senzačně dostali přes Itálii na mistrovství světa, ta otázka napadla každého. Vážně si tohle nechá Zlatan ujít?

Spekulace navíc v posledních týdnech značně zesílily. Zlatan se zotavil z dlouhodobého zranění kolene a přestoupil do zámořské MLS, kde se v dresu Los Angeles Galaxy blýskl dvěma trefami hned ve svém prvním startu.

Minulý týden pak mnohé naznačil sám „Ibra“, když se na jeho twitterovém účtu objevil jednoduchý vzkaz: Šance, že si zahraju na mistrovství světa, je hodně vysoká.

Teď na téma reprezentace přišla řeč i v talkshow Jimmyho Kimmela. V populárním pořadu amerického moderátora se Zlatan vyjádřil na první pohled jednoznačně. „Jedu na mistrovství světa, ano. Ale kdybych řekl víc, pověsí mě, takže musím dávat bacha, co řeknu,“ usmíval se zkušený forvard a dále neupřesnil, zda na šampionátu v Rusku bude v roli hráče.

V Rusku každopádně Zlatana potkáte. „Světový šampionát beze mě by nebyl světový šampionát,“ uvedl vysoký útočník ve svém tradičním duchu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud