26. března 2021 • 20:51

Opatrnost je před Belgií na místě. Experti tuší, že padnou nejméně dvě branky

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace po vysoké výhře nad Estonskem pokračuje v kvalifkaci o postup na MS 2022 domácí bitvou s Belgií. Soupeř českého týmu je jasným favoritem na přímý postup ze skupiny, proto se dá předpokládat, že svěřence kouče Jaroslava Šilhavého čeká pořádně těžká šichta. „Český výběr jde do utkání v pozici outsidera s aktuálním kurzem 5,43 a důvěrou jen 5 % sázejících,“ naznačuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance, že tipéři důvěrou ve výhru Čechů na domácí půdě zrovna nevěří.



Obavy ze silného soka jsou na místě. Češi si budou muset poradit bez hráčů z německé nejvyšší soutěže, stejně tak mohou být strašákem dva inkasované góly od slabšího Estonska. Oproti tomu belgický tým má neskutečnou plejádu kvalitních hráčů na výběr. Je nabitý fotbalisty z nejlepších týmů Evropy, jako je třeba Lukaku na hrotu, brankář Courtois a ofenzivně laděný De Bruyne.

„Výhra hostí je podle 92 % tipérů tutovkou, i když bookmakeři kurzem 1,69:1 dávají najevo, že předem rozhodnuto není. Remíza má kurz 3,98 a na tiketu ji mají 3 % sázkařů,“ doplňuje Světlíková a naznačuje, že by podle bookies Chance mohla být k vidění spíše remízová partie. „Jednoznačně uvidíme nejméně dvě branky (kurz 1,27),“ odhaduje den před sobotním výkopem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud