2. dubna 2021 • 14:40

Dohra zahozené pásky CR7: Sebral ji hasič, vydražila se za milion a půl

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitánská páska Cristiana Ronalda, kterou portugalský fotbalista vztekle zahodil po kvalifikačním zápase v Bělehradě, se v Srbsku vydražila za 64.000 eur (1,67 milionu korun). Částka od neznámého vítěze dražby půjde na dobročinné účely. Pásku po utkání sebral jeden z hasičů a předal jí humanitární skupině, která vybrala peníze pro nemocného chlapce.



Srbská humanitární skupina dala Ronaldovu modrou pásku do on-line aukce, aby získala peníze na léčbu šestiměsíčního chlapce trpícího spinální svalovou atrofií. Třídenní dražba se neobešla bez kontroverzí, když se ji někteří účastníci snažili narušit přikládáním nereálně vysokých částek, což vyvolalo veřejné pohoršení.

Ronaldo zahodil pásku poté, co mu v sobotním kvalifikačním duelu o postup na MS nizozemský rozhodčí Danny Makkelie neuznal gól v nastaveném čase, ačkoli po střele portugalské hvězdy vykopl obránce Stefan Mitrovič míč už za brankovou čárou. Zápas tak skončil remízou 2:2. Sudí se později Portugalcům za chybu omluvil. Pásku po utkání sebral jeden z hasičů na stadionu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud