12. prosince 2022 • 15:35

Neymar zveřejnil zprávy z kabiny. Legendě je do breku: Nesnesu to

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazílie, kde je fotbal na úrovni náboženství a v době mistrovství světa ještě výrazně výš, se jen těžko srovnává se čtvrtfinálovým vyřazením od Chorvatů. Tým dostává od médií i fanoušků na sociálních sítích naloženo, že v Kataru nebyl jednotný a neměl vůli zužitkovat roli největšího favorita. Největší hvězda týmu, Neymar, reagoval na spekulace o rozbrojích v týmu po svém. Zveřejnil zprávy, které se si spoluhráči poslal.



Po vyřazení ve čtvrtfinále je Neymar až neobvykle aktivní na sociálních sítích. Nejspíš nečte všechny zklamané a rozhořčené komentáře, i tak se k němu ale dostaly zprávy o nejednotě „kanárků“ v Kataru. A svým 193 milionů followerů na Instagramu dal nahlédnout do své soukromé korespondence.

„Tohle je jen pár z mnoha zpráv, které jsem si se spoluhráči vyměnil. Rozhodl jsem se vám je (bez jejich svolení) ukázat, abyste viděli, jak moc jsme chtěli a jak jsme byli jednotní,“ přiznal se útočník PSG po sdílení screenů konverzrací s Marquinhosem, Rodrygem a Thiagem Silvou.

Marquinhos nedal v loterii proti Chorvatům poslední penaltu, napálil ji jen do tyče a odšpuntoval balkánské oslavy. Neymar mu pak napsal, že je pořád jeho fanoušek. „Ahoj brácho, postupně je to lepší, už jsem měl čas se z toho trochu vzpamatovat,“ zněla odpověď. „Mrzí mě, že ta penalta byla překážkou našemu snu, ale musíme být silní. Uvidíme, co nás ještě ve fotbale čeká.“

Emotivnější byla konverzace s Thiagem Silvou. 38letý obránce Chelsea měl zřejmě poslední šanci přivézt si z mundialu zlato, ale na medailové zápasy bude koukat maximálně v televizi. „Ty, Dani Alves… Tolik jste si to zasloužili,“ psal mu Neymar. „Nesnesu to. Je to těžší, než jsem si myslel. Pořád tomu nemůžu věřit. Pokaždé, když si na to vzpomenu, chce se mi brečet,“ svěřoval se veterán.

První penaltu nedal mladík Rodrygo, u toho se výrazně zkušenější Neymar držel spíš otcovského tónu: „Bráško. Je pro mě velká čest být součást tvojí kariéry a že mě nazýváš svým idolem. Roste z tebe historický hráč pro Brazílii.“ Útočník Realu v odpovědi chtěl věřit, že bude Neymar pokračovat, aby příště vyhráli spolu. Objevily se totiž i spekulace, že to byla jeho poslední velká akce ve svítivě žlutém dresu.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud