5. února 2013 • 12:09

Ronalda vytočili v Portugalsku: Messi, Messi, provokovali fanoušci

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Právě dnes, v úterý 5. února, slaví 28. narozeniny. Cristiano Ronaldo ale neprožívá úplně šťastné období. O víkendovém utkání Realu v Granadě (0:1) si dal vlastní gól, náladu mu nespravili ani fanoušci po příjezdu na reprezentační sraz do Portugalska. 



Portugalskou star rozladili fanoušci hned po příletu do rodné země. Poté, co vystoupil z auta před hotelem, se z hloučku čekajících fanoušků ozvalo: Messi, Messi!!!

Ronaldo se čekajícím příznivcům začal podepisovat, jeho pohled ale mířil směrem do míst, odkud se provokativní skandování ozývalo. Při odchodu nasadil portugalský kapitán cynický úsměv, který jasně vyjadřoval, co si o příznivcích myslí.

"Že fanoušci křičeli 'Messi, Messi'? Na tohle vůbec nebudu odpovídat. Chci otázky týkající se národního týmu," začal tiskovou konferenci naštvaný Ronaldo.

"Za portugalský národní tým hraju už deset let. Podobný komentář nějakého jedince nemůže změnit můj postoj, abych reprezentoval dál," odmítl jakékoliv debaty o možném konci u u portugalského výběru.

"Nosit národní dres je pro mě obrovská čest, pokaždé, když jsem tady, se cítím, jako bych byl s mojí rodinou," dodala hvězda Realu Madrid.

Ronaldo se na prahu svých 28. narozenin vyšplhal na vrchol sil. S Lionelem Messim se přetahuje o pozici nejlepšího fotbalisty planety (Zlatý míč ale čtyřikrát v řadě uzmul hvězdný Argentinec), v Realu Madrid platí za naprosto klíčového hráče.

Portugalský bombardér má ale momentálně za sebou horší týden. Na hřišti Granady si dal první vlastní gól v profesionální kariéře, Real díky této brance senzačně prohrál 0:1.  Proto nepřijel na sraz v ideálním rozpoložení.

Portugalsko odehraje přátelské utkání ve středu, na domácí půdě hostí Ekvádor.

Na fyzičce je potřeba pracovat pořád - malý Cristiano Ronaldo (vlevo) běhá na rodné MadeiřeFoto Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo se v dresu Realu zapsal opět mezi střelce, tentokrát ale nasměroval míč do vlastní branky
Cristiano Ronaldo se v dresu Realu zapsal opět mezi střelce, tentokrát ale nasměroval míč do vlastní branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud