21. července 2011 • 19:24

Chelsea vyhrála v přípravě gólem, který nebyl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Fotbalisté Chelsea porazili v přípravném utkání v Kuala Lumpuru výběr Malajsie 1:0 díky kontroverznímu gólu Didiera Drogby. Útočník Pobřeží slonoviny v 78. minutě zahrál přímý kop, po němž se míč odrazil od tyče do domácího brankáře a znovu do brankové konstrukce. Přestože míč zřejmě nepřešel celým objemem brankovou čáru, rozhodčí gól uznali. Dalších branek se téměř 85 tisíc diváků nedočkalo.



Loňskému vicemistrovi anglické ligy tak podruhé za sebou zařídil nejtěsnější vítězství 1:0 soupeř. V předchozím přípravném utkání proti Portsmouthu skóroval do vlastní branky bývalý obránce Chelsea Tal Ben Haim.

Nepříjemný byl duel pro izraelského záložníka "Blues" Jossiho Benajuna, na něhož fanoušci z převážně muslimské oblasti bučeli. Malajsie je věrný stoupenec Palestinců a s Izraelem neudržuje žádné diplomatické styky.

Pouze na lavičce Chelsea zůstal brankář Petr Čech, který vynechal i předchozí dva zápasy a ještě se nepředstavil v akci novému trenérovi André Villasovi-Boasovi. Talentovaný stoper Tomáš Kalas hraje s českou reprezentací na ME do devatenácti let.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud