26. srpna 2011 • 20:09

Rebel Barton se upsal QPR, bude spoluhráčem Radka Černého

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Problémový fotbalový záložník Joey Barton bude spoluhráčem českého brankáře Radka Černého v Queens Park Rangers. Osmadvacetiletý hráč s jedním startem za anglickou reprezentaci podepsal v týmu nováčka Premier League čtyřletou smlouvu.



Barton přichází do londýnského klubu zadarmo z Newcastlu, ačkoli měl s United ještě na rok kontrakt. Newcastlu totiž s kontroverzním fotbalistou došla po čtyřech letech začátkem měsíce trpělivost, a když na Twitteru kritizoval přestupovou politiku týmu, rozhodlo se ho vedení zbavit.

Liverpoolský rodák Barton se tak stal první posilou QPR poté, co se jeho majitelem stal malajský obchodník Tony Fernandes, mimo jiné šéf týmu F1 Lotus Renault a letecké společnosti AirAsia.

Barton měl v Newcastlu i v předchozím působišti Manchesteru City fyzické konflikty se spoluhráči a v roce 2008 musel dokonce do vězení za napadení. Kvůli tomu se nemohl zúčastnit červencového turné Newcastlu v USA, neboť nedostal vízum.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud