Pavel Kalouš
31. ledna 2012 • 23:01

Bláznivá scéna: Fanoušek se připoutal k brance Evertonu

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTO - Byla to bizarní podívaná. Úterní utkání anglické Premier League mezi Evertonem a Manchesterem City bylo přerušeno kvůli fanouškovi, který se policejními pouty připoutal k jedné z branek! Hra mohla pokračovat až poté, co policie připoutaného muže po několika minutách vysvobodila.



Na stadionu Evertonu Goodison Park běží 42. minuta utkání s Manchesterem City, když na trávník vběhne malý subtilní chlapík v kšiltovce, namíří si to k brance „citizens“ – a připoutá sám sebe policejními pouty k jedné z tyčí.

Kdepak, tohle není vtip. Fanoušci, unavení sledováním napínavého průběhu posledního dne přestupového okna, mohli mít pocit, že je to jen halucinace, jenže tahle bláznivá scéna byla proklatě skutečná.

Anglický fanoušek se připoutal k bráně.
Video se připravuje ...


K výtržníkovi se okamžitě seběhli policisté a pořadatelé, domlouval mu dokonce i gólman City Joe Hart, jenže marně. Klíče k poutům neexistovaly. Policistům přesto trvalo jen zhruba čtyři minuty, než muže vyprostili a odvedli ze hřiště.

O co šlo? Připoutaným fanouškem byl podle všeho jistý John Foley, který dlouhodobě protestuje proti chování irské letecké společnosti Ryanair, která podle něj vykořisťuje své zaměstnance. Tomuto vysvětlení nasvědčují i protestní nápisy na jeho tričku.

Svůj boj sice zviditelnil, jenže za tuhle reklamu zřejmě draze zaplatí. Dá se čekat, že se na stadion v Premier League hned tak nepodívá.

Za tento počin se zřejmě dlouhou dobu na zápas Premier League nepodívá.
Za tento počin se zřejmě dlouhou dobu na zápas Premier League nepodívá.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud