29. února 2012 • 10:16

Mourinho kupuje dům v Londýně. Chystá návrat do Chelsea?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V létě může dojít k neočekávanému comebacku! Kontroverzní trenér José Mourinho se zřejmě rozhodl pro návrat do anglické Premier League. Jak uvedly španělské a britské deníky, v Londýně si již kupuje dům. Jde o to, kam zamíří. Arsenal? Tottenham? Nebo snad trápící se Chelsea?



Ve Velké Británii mají jasno: pokud se Mourinho vrátí na Ostrovy, tak převezme Chelsea. Bez šancí ale nenechávají ani Tottenham. Zato Arsenal vylučují.

O spojení Mourinho-spurs se mluvilo již dávno. A nyní by se mohlo zrealizovat, neboť "kohouti" budou s největší pravděpodobností po sezoně potřebovat nového manažera.

Je veřejným tajemstvím, že se Harry Redknapp chystá na lavičku anglické reprezentace.

Mourinhův návrat do Londýna každopádně věští jeho zájem o koupi nového domu. V úterý si v oblasti Londýna (Knightsbridge a Mayfair) prohlédl pět nemovitostí a také se najedl v Chelsea. Některé deníky dokonce otiskly fotografie, na kterých rozmlouvá s realitním makléřem.

Portugalský kouč již před několika měsíci pronesl, že ho návrat do Premier League velice láká. A když na povrch vypluly jeho neshody s vedením Realu Madrid, comeback do Anglie se přiblížil blíže k realitě.

"The Special One" poté uvedl, že v Chelsea má nedokončenou práci a že věří, že by mohl pracovat opět po boku majitele klubu Romana Abramoviče.

S "blues" Mourinho vyhrál během tří let dva mistrovské tituly, trofej FA Cupu a dvakrát uspěl v Carling Cupu. Nedokončenou prací zřejmě myslel to, že nikdy nedosáhl na titul v Lize mistrů.

Kam José Mourinho půjde?Foto Reuters

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud