12. září 2012 • 11:00

Drogba míří zpátky do Anglie. Žádná Chelsea, chce ho Arsenal!

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystá se velký návrat Didiera Drogby do Londýna? Někdejší kanonýr Chelsea by však neměl znovu obléknout její modrý dres, ale ten červeno-bílý s kanónkem ve znaku! Podle deníku The Sun se o jeho podpis totiž zajímá londýnský Arsenal.



Že by našli náhradu za Robina van Persieho? Arsenal se zajímá o služby Didiera Drogby a je v kontaktu s čínským velkoklubem Šanghaj Šen-chua‎, kde střelec Pobřeží slonoviny působí.

Jenže šanghajský celek je zároveň v krizi, rozpory v jeho vedení ohrožují budoucnost jak Drogby, tak jiného bývalého hráče Chelsea, Nicolase Anelky.
A právě těchto problémů by mohl londýnský klub s českým reprezentantem Tomášem Rosickým v sestavě využít. Konečně by tak našel pořádnou náhradu za nizozemského snajpra Van Persieho, který v létě odešel do Manchesteru United.

Překážkou by nemusel být ani Drogbův astronomický plat. Střelec z Pobřeží slonoviny údajně pobírá až 200 tisíc liber – tedy neuvěřitelných šest milionů korun – za týden.

Drogbův příchod by totiž podle listu The Sun Arsenal mohl zafinancovat prostředky, které uvolní možný odchod Thea Walcotta. O rychlé křídlo má mít zájem Juventus, přestupu však zatím brání neochota italského mistra zaplatit více než deset milionů liber.

Dočká se Premier League velkého návratu, anebo Drogbu "kanonýrům" vyfoukne někdo jiný?

Třeba José Mourinho, který si do Realu Madrid přivedl už jednoho svého oblíbence z Chelsea, Michaela Essiena...

Chelsea v Číně. Parťáci z Anglie Dider Drogba s Nicolasem Anelkou se sešli v dresu čínského Šen Chua
Chelsea v Číně. Parťáci z Anglie Dider Drogba s Nicolasem Anelkou se sešli v dresu čínského Šen Chua

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud