1. října 2012 • 23:21

Fotbalisté QPR ani na šestý pokus v anglické lize nevyhráli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Queens Parku Rangers ani na šestý pokus v anglické lize nevyhráli. V londýnském derby dnes na vlastním stadionu v oslabení po vyloučení Samby Diakitého podlehli West Hamu United 1:2 a se dvěma body jsou nadále poslední.



West Ham zamířil za vítězstvím už v prvním poločase - ve třetí minutě ho poslal do vedení Matt Jarvis a druhou trefu přidal o dvacet minut později Ricardo Vaz Té. Hosty nepoznamenala ani nepříjemná srážka Winstona Reida s vlastním brankářem Jussim Jääskeläinenem, po které stoper skončil na chvíli v bezvědomí. Reid sice musel střídat, nemělo by však jít o vážné zranění.

Queens Parku se sice díky Adelu Taarabtovi podařilo po přestávce snížit, v 75. minutě ale dostal střídající Dikaté druhou žlutou a domácí se už na vyrovnání nezmohli. V tabulce tak mají na kontě dva body stejně jako předposlední Reading, ten má však zápas k dobru. West Ham je šestý, pět bodů za vedoucí Chelsea.

Anglická fotbalová liga - 6. kolo:

QPR - West Ham United 1:2 (57. Taarabt - 3. Jarvis, 35. Vaz Té).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud