28. října 2012 • 12:35

To byl fén! Fergusona zpucovala 80letá babka: United fandím déle než on

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle je pecka. Když se zkušený manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson rozpálí, vyfénuje bez milosti své svěřence a zblízka jim řekne, co se mu na jejich hře nelíbí. Tři dny před zápasem s Chelsea si ale Fergie sám vyzkoušel, jaké to je. Co proto mu dala osmdesátiletá fanynka Margareth v televizním přenosu na MUTV. Tvrdila, že taktika „rudých ďáblů“ je hloupá a Sir Alex by ji měl pro dnešní zápas na půdě Chelsea změnit.



Fanynka z Rochdale se do Manchesteru United pustila s vervou a experti ve studiu nestačili zírat. Kritika zaskočila i samotného Fergusona.

„Slyšel jsem, co říkala, že už se na to nemůže koukat, že toho má dost. Chtěla, ať okamžitě změníme taktiku. Tak nevím, jestli nebude lepší nějakou změnu udělat,“ komentoval vystoupení rozčilené fanynky manažer týmu z Old Trafford.

Osmdesátiletá žena byla plná odhodlání. „Prosím, taktiku musíme změnit. Klidně si s manažerem promluvím sama. Když bude šance, udělám to. Fandím United déle než on,“ vykřikovala v živém vstupu v MUTV, kde ve studiu seděli bývalí hráči David May a Quinton Fortune.

„Manchester se musí vrátit k normální hře, takhle tam někdy hráči běhají jako ztracené ovce. Snad nechcete riskovat, abych dostala infarkt,“ dodala výhružně.

Alespoň v jedné věci však byla dlouholetá fanynka United s Fergusonem za jedno. Ženu mrzí inkasované góly na začátku zápasů. Tohle rozžhavilo mnohokrát i Sira Alexe.

„Kdo se na tohle má dívat. Viděla jsem všechny výborné hráče, které jste za ta léta v týmu měl. A teď si říkám, jak jsou tihle hráči hloupí. Musejí přece na soupeře vletět a dávat góly hned od začátku. Ne něco pravidelně dohánět,“ ukončila kritický telefonát ostře fanynka Margareth.

Co si z jejího proslovu vezmou „rudí ďáblové“ k srdci se uvidí už dnes odpoledne, kdy se Manchester United předvede v důležitém zápase Premier League na půdě Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud