28. října 2012 • 16:41

Trápení Liverpoolu pokračuje, Reds v derby remizovali s Evertonem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Evertonu remizovali v 219. městském derby s Liverpoolem 2:2. Na vítězství v duelu s tradičním rivalem čekají již pět zápasů a v tabulce anglické ligy mohou přijít o své čtvrté místo již po odpoledních duelech pronásledovatelů Tottenhamu a West Bromwiche.



Liverpool se dostal do vedení v 15. minutě, kdy střílený centr útočníka Suáreze srazil do vlastní sítě Baines. Uruguayec branku oslavil kontroverzním gestem, když skočil k nohám trenéra Evertonu Davida Moyese, který ho před utkáním kritizoval za časté simulování.

Přes vytrvalý pískot domácích fanoušků to byl znovu pětadvacetiletý Suárez, kdo po centru Gerrarda o pět minut později zvýšil na 2:0. Everton se nicméně nevzdal a během čtvrt hodiny srovnal zásluhou dorážky Osmana do protipohybu brankáře a střely Naismithe po centru Fellainiho.

I přes řadu šancí již další branka nepadla. Liverpool si do tabulky připsal desátý bod a s pouhými dvěma výhrami z devíti kol pokračuje v neuspokojivém úvodu sezony.

Anglická fotbalová liga - 9. kolo:

Everton - Liverpool 2:2 (22. Osman, 35. Naismith - 15. vlastní Baines, 20. Suárez),

Utkání Evertonu s Liverpoolem vzbudilo celou řadu emocí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud