28. října 2012 • 22:00

Ferguson: Dlouho jsme na Chelsea trpěli my, sudí si dal asi přestávku

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nesprávné vyloučení Torrese a gól Chicharita z ofsajdu. Díky tomu vyhrál Manchester United na půdě Chelsea. To si myslí její manažer Roberto Di Matteo. „Byl to zápas dvou vynikajících týmů, který zničil dvěma chybnými výroky rozhodčí,“ shrnul své dojmy ze šlágru Premier League kouč Chelsea, která zápas doma prohrála 2:3. Manažer "rudých ďáblů" jen poznamenal, že většinou trpěl na půdě Chelsea jeho tým. "Teď si dal sudí asi přestávku."



Chelsea poprvé v sezoně v nejvyšší anglické soutěži prohrála. „Jsme zklamaní. Prohrávali jsme o dvě branky a dokázali vyrovnat. Šli jsme za vítězstvím a to i v deseti. Jenže pak přišly dva klíčové verdikty sudího. To rozhodlo,“ hodnotil kriticky utkání manažer Chelsea. „Je to ohromná ostuda.“

Výhrady měl kouč proti vyloučení Torrese, jenž upadl po souboji. Televizní kamery ukázaly, že kontaktu španělského střelce s obráncem došlo.

„Sudí v těchto chvílích musí mít stoprocentní jistotu, že má pravdu. Je to velká škoda, rozhodčí pokazil celé utkání,“ pokračoval Di Matteo. „A všechno to skončilo v poslední minutě tím gólem z ofsajdu,“ kroutil hlavou kouč Chelsea.

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson si v posledních letech právě na rozhodčí po zápasech na půdě Chelsea stěžoval. Jeho tým vyhrál v Premier League na Stamford Bridge po deseti letech. "Dařilo se nám tu a pak přišel Mourinho a naše úspěchy skončily," uznal zkušený Skot.

„V posledních sezonách jsme si tady ale hodně užili ze strany rozhodčích. Dneska si dal asi sudí malou přestávku. Chicharito asi byl při té rozhodující brance v ofsajdu,“ konstatoval Fergie.

Gól nechtěl moc rozebírat samotný střelec vítězné trefy, i on ale připustil, že nejspíš došlo k porušení pravidel. „Byli tam obránci, hraji na hraně ofsajdu a sudí to má těžké. Záleží na něm, jak to posoudí. Ale ofsajd to být mohl,“ konstatoval Chicharito.

„Mám radost, že jsme získali tři body. Chelsea doma moc neztrácí, takže jsme šťastní. Já bojuji o základní sestavu, takže jsem rád za každý gól, který dám,“ dodal střelec.

Sestřih zápasu Chelsea - Manchester United 2:3
Video se připravuje ...

Nizozemský snajpr Robin van Persie měl podíl na všech třech trefách Manchesteru United v zápase Premier League na půdě Chelsea. "Rudí ďáblové" vyhráli 3:2
Nizozemský snajpr Robin van Persie měl podíl na všech třech trefách Manchesteru United v zápase Premier League na půdě Chelsea. "Rudí ďáblové" vyhráli 3:2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud