27. listopadu 2012 • 17:25

Fanoušci Chelsea: Rafo, omluv se nám, pak ti možná odpustíme

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Válka mezi fanoušky fotbalové Chelsea a španělským manažerem Rafaelem Benítezem může brzy skončit. Příznivci „Blues“ ale mají podmínku. Rafa se jim musí omluvit za to, co v době, kdy trénoval Liverpool, prohlásil o Chelsea. „Když to Benítez udělá, tak mu možná někdo odpustí,“ prohlásila Trizia Fiorellinová, šéfka fanklubu Chelsea.



Benítez byl v neděli při premiéře na lavičce Blues vypískán fanoušky. Při zápase s Manchesterem City se také objevilo v ochozech na Stamford Bridge mnoho transparentů, které jej vyzývali k ukončení angažmá v Chelsea.

Příznivci „Blues“ nemohou překousnout, jak se Benítez navážel do Chelsea v době, kdy vedl konkurenční Liverpool. Tehdy kritizoval fanoušky a vyhlásil, že by angažmá v Chelsea nikdy nepřijal.

„Myslím, že omluva by pomohla některé fanoušky trochu obměkčit,“ vyhlásila Fiorellinová.

„Benítez tvrdí, že se snažil bránit svůj tehdejší klub. Ale nás v té době vedl Mourinho. To je Pan trenér a nikdy se nesnížil k tomu, aby se přímo vysmíval fanouškům jiného klubu. Takže bereme omluvu Rafy jako dobrou věc, která by mohla některým lidem pomoci překousnout ta předchozí slova. I když to bude pro všechny těžké,“ dodala.

Šéfka fanklubu Chelsea zároveň zopakovala, že byla pro fandy zpráva o jmenování Beníteze, byť jen dočasným manažerem, šokem.

„Samozřejmě, že Roman Abramovič je majitelem klubu a nemusí poslouchat fanoušky. Na druhou stranu ale musí počítat s tím, že se nám nemusí takový trenér líbit a dáme to najevo. Bylo dopředu jasné, že jsou dvě jména, proti kterým fandové budou - Avram Grant a Rafa Benitez,“ dodala.

Chelsea se představí na domácím hřišti v Premier League už ve středu večer, kdy přivítá Fulham. Pokud by se tedy Rafael Benítez chtěl fanouškům omluvit, měl by si pořádně pospíšit. V případě, že to neudělá, dá se čekat, že pískání i bučení bude na stadionu „Blues“ opět slyšet.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud