1. prosince 2012 • 13:14

Balotelli má nové tetování. Jsem boží trest, použil citát Čingischána

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Věčný rebel nepřestane provokovat. Poté, co Mario Balotelli ve středu ukončil čekání na první gól v letošní sezoně Premier League, odměnil se návštěvou tetovacího salonu. Na hruď si nechal zvěčnit kontroverzní citát, který je přisuzován středověkému zabijákovi Čingischánovi.



Už teď se hodně nahlas mluví o tom, že Balotelli v zimě Manchester City opustí a vrátí se do rodné Itálie. V týmu Roberta Manciniho je až čtvrtým útočníkem, trenér jej kritizoval za pokles výkonnosti a slabou tréninkovou morálku. Nějaký čas ho dokonce nechal sedět na tribuně.

Balotelli dostal po delší době šanci od začátku ve středečním zápase proti Wiganu. Vstřelil první gól utkání a přispěl k vítězství City 2:0. Šlo vůbec o jeho premiérový zásah v letošní sezoně Premier League.

Nezkrotný Ital si za svůj gól vymyslel speciální dárek. O den později zašel k tatérovi a nechal si na své tělo vyrobit nový kousek.

Mario Balotelli po utkání s Wiganem, ve kterém vstřelil svůj první gól v sezoně v Premier League, navštívil tetovací salonFoto Twitter


Na hruďi má zvěčněný výrok přisuzovaný středověkému vládci Čingischánovi, vůdci mongolských nájezdníků plundrujících Evropu.

"Já jsem Boží trest. Pokud byste nehřešili, Bůh by na vás neposlal takový trest, jakým jsem já," zní překlad citátu, který si Balotelli nechal vyrýt na tělo v angličtině.

Balotelli se zatím v této sezoně trefil pouze třikrát. Pokud se dostane na hřiště, bude mít možnost svůj účet rozšířit v sobotním utkání City s Evertonem (16:00).

Mario Balotelli po utkání s Wiganem, ve kterém vstřelil svůj první gól v sezoně v Premier League, navštívil tetovací salon
Mario Balotelli po utkání s Wiganem, ve kterém vstřelil svůj první gól v sezoně v Premier League, navštívil tetovací salon

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud