27. prosince 2012 • 16:49

SESTŘIHY: Hattrick Balea i vítězná přestřelka Man United

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ NA WWW.ISPORT.CZ | Fotbalisté Manchesteru United v 19. kole Premier League třikrát prohrávali s Newcastlem, nakonec ale zvítězili gólem Javiera Hernándeze z poslední minuty 4:3 a umocnili své vedení v tabulce. Městští rivalové a obhájci titulu City totiž prohráli 0:1 v Sunderlandu a v polovině sezony ztrácejí na lídra sedm bodů. Sami mají už jen čtyřbodový náskok před Chelsea, jež s Petrem Čechem v brance zvítězila na hřišti Norwiche 1:0 a ještě má zápas k dobru.



Newcastle chtěl ukončit 41 let trvající čekání na výhru na Old Trafford a dlouho držel naději, protože třikrát vedl. Na Perchův gól ze čtvrté minuty odpověděl Evans, ale stejný hráč si v závěru úvodní půlhodiny dal vlastní gól a poločasovou přestávku strávili ve vedení opět hosté.

Další vyrovnání zařídil v 58. minutě Evra, jenže o deset minut později vedl opět soupeř zásluhou Papisse Cissého. Vzápětí se ale Van Persie třináctým gólem v sezoně dotáhl na lídra tabulky střelců Michua ze Swansea a těsně před vypršením řádné hrací doby dovršil obrat Hernández.

Sestřih Manchester United - Newcastle 4:3
Video se připravuje ...

Naopak pronásledovatelé United z City po dvou výhrách vyšli bodově naprázdno, když prohráli 0:1 s outsiderem ze Sunderlandu.

Postaral se o to jejich bývalý útočník Adam Johnson a jeho gól z 53. minuty znamenal pro favorizované hosty teprve druhou porážku v sezoně.

Sestřih Sunderland - Manchester City 1:0
Video se připravuje ...

Chelsea vděčí za třetí ligové vítězství za sebou Juanu Matovi. Norwich na trefu španělského záložníka z 38. minuty nenašel odpověď a po předchozích pěti domácích zápasech poprvé nebodoval.

Neúspěšný obhájce prvenství v Lize mistrů Chelsea má zápas k dobru i oproti konkurentům z Tottenhamu, Evertonu a West Bromwiche, kteří na londýnský klub ztrácejí stále dva body.

Sestřih Norwich - Chelsea 0:1
Video se připravuje ...

Nyní čtvrtý Tottenham hrál s Aston Villou, kterou naposledy osmi góly zdecimovala Chelsea, téměř hodinu bez branek, než odpor domácích zlomil Jermaine Defoe.

Po něm pak během 23 minut nasázel soupeři premiérový hattrick v lize Gareth Bale a svůj dosavadní gólový příspěvek v této sezoně vylepšil na devět zásahů.

Sestřih Aston Villa - Tottenham 0:4
Video se připravuje ...

Další dva celky se v kontaktu s Chelsea udržely výhrami 2:1 nad týmy ze sestupových pozic: Everton porazil Wigan, West Bromwich uspěl na hřišti nyní posledních Queens Park Rangers.

Sestřih Reading - Swansea 0:0
Video se připravuje ...

Sestřih Fulham - Southampton 1:1
Video se připravuje ...

Sestřih QPR - West Brom 1:2
Video se připravuje ...

Sestřih Everton - Wigan 2:1
Video se připravuje ...

V posledním utkání středečního programu anglické zvítězilo Stoke nad Liverpoolem suverénně 3:1. Prodloužilo tak úctyhodnou domácí sérii bez porážky se slavným soupeřem, která trvá od založení Premier League, a přiblížilo se pohárovým příčkám tabulky.

Sestřih Stoke - Liverpool 3:1
Video se připravuje ...

Anglická fotbalová liga - 19. kolo:

Manchester United - Newcastle 4:3 (25. Evans, 58. Evra, 71. Van Persie, 90. Hernández - 4. Perch, 28. vlastní Evans, 68. P. Cissé), Reading - Swansea 0:0, Everton - Wigan 2:1 (52. Osman, 77. Jagielka - 82. Kone), Fulham - Southampton 1:1 (8. Berbatov - 85. Lambert z pen.), Sunderland - Manchester City 1:0 (53. Johnson), Norwich - Chelsea 0:1 (38. Mata), QPR - West Bromwich 1:2 (68. D. Cissé - 29. Brunt, 50. vlastní Green), Aston Villa - Tottenham 0:4 (61., 73. a 84. Bale, 58. Defoe), Stoke - Liverpool 3:1 (5. a 49. Walters, 12. Jones - 2. Gerrard z pen.).

Chicharito... Chicharito... Chicharito! Mexický střelec ve službách Manchesteru United se postaral o dramatický zisk tří bodů
Chicharito... Chicharito... Chicharito! Mexický střelec ve službách Manchesteru United se postaral o dramatický zisk tří bodů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud