Pavel Kalouš
3. ledna 2013 • 10:29

Čechovo zranění je vážnější, odpočívat může až měsíc!

Autor: Pavel Kalouš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pauza brankáře Petra Čecha zaviněná zraněním třísla bude nakonec delší, než se očekávalo. Gólman Chelsea nevynechal jen včerejší utkání s Queens Park Rangers – mimo hru by podle informací Sportu měl být až do konce ledna. Reálně tak hrozí, že by mohl přijít i o vysněné zápasy proti Spartě. V Chelsea jsou však optimističtější a doufají, že se jednička Blues znovu postaví do brány maximálně do třech týdnů.



Když los play off Evropské ligy přiřkl Chelsea za soupeře Spartu, zářil nadšením. Teď však hrozí, že by brankář Petr Čech mohl o vysněný návrat na Letnou přijít. Zraněnému gólmanovi 43 dní před prvním duelem začal závod s časem.

Čech včera chyběl Chelsea v zápase s QPR kvůli zranění třísla, kvůli kterému nedochytal nedělní utkání proti Evertonu.


„Závěr poločasu jsem dohrával s tím, že po pauze nebudu dál schopen pokračovat,“ vyprávěl pak po jubilejním 400. soutěžním startu za Chelsea. Hned druhý den absolvoval v Londýně vyšetření. Čekalo se, že nepůjde o nic vážného a Čech přijde nanejvýš o nejbližší utkání.

Jenže realita je nakonec tvrdší: Čecha nečeká pauza v řádu dní, ale spíš týdnů, a na hřiště se tak podle aktuálních prognóz zřejmě vrátí až koncem ledna.
Nadějnější předpověď však zazněla po zpackaném utkání proti poslednímu celku Premier League Queens Park Rangers, kterým Blues podlehli 0:1. Trenér Chelsea Rafael Benítez po zápase prohlásil: "Doktoři tvrdí, že by nám měl Čech chybět dva až tři týdny. V tomto směru jsme optimističtí."

Petr Čech chytil proti Nordsjaellandu penaltu a Chelsea vyhrála 6:1. Na postup to ale nestačilo, dál jde Doněck a Juventus
Petr Čech chytil proti Nordsjaellandu penaltu a Chelsea vyhrála 6:1. Na postup to ale nestačilo, dál jde Doněck a Juventus

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud