2. února 2013 • 17:18

Ba schytal kopanec do nosu, krvácel a v Newcastlu nedohrál

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Kanonýr Chelsea Demba Ba se těšil na zápas Premier League proti svému Newcastlu United. Útočník však na duel nebude vzpomínat v dobrém, zápas skončil s krvavým zraněním nosu už v 42. minutě. O deset minut dříve jej v šanci zasáhl kopačkou obránce Coloccini a vyřadil střelce ze hry. Následné vyšetření potvrdilo, že Ba má zlomený nos. "Byl to zákrok na penaltu a červenou kartu," zlobil se trenér Benítez.



Chelsea nespustila na půdě Newcastlu útočný koncert, trpělivě čekala na svou šanci, ale ta nepřicházela a stav byl dlouho bezbrankový. Ostře sledovaný byl hlavně její útočník Demba Ba, který opět dostal přednost v základní sestavě.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu Newcastle - Chelsea

Fotbalisté Newcastlu se na domácí půdě vytáhli, vyhráli nad Chelsea 3:2
Video se připravuje ...

Bývalého hráče Newcastlu, který se ale v zimě přestěhoval do týmu „Blues“, fanoušci přivítali pískotem. To ale ještě netušili, co střelce potká.

V prvním poločase trefili hosté ze Stamford Bridge branku „Strak“ jen jednou a postaral se o to v 32. minutě právě Demba Ba.

VIDEO: Zákrok Colocciniho na Dembu Ba

Ten přesprintoval Colocciniho, ale ránu pravačkou dokázal parádním zákrokem vyrazit gólman Newcastlu. Po míči se ale znovu odvážně vrhl Ba, ale poslal jej hlavou těsně vedle tyče. Právě při akrobatickém zakončení jej zasáhla do obličeje kopačka Colocciniho.

Ba se svíjel bolestí a musel být dlouhé minuty v zámezí ošetřován. Pak se s náplastí na nose a pod nosem zkusil po sedmi minutách vrátit na hřiště, tak moc mu na utkání záleželo, jenže zdravotní stav jej dlouho na trávníku nenechal.

Chelsea chvíli před půlí dostala gól, když se přes Terryho prosadil k centru Gutierrez a poslal míč do sítě bezmocného Čecha.

Pak už se Ba poroučel ze hry, jeho nos je zlomený a tak přenechal místo v sestavě Torresovi. Ba tak na zápas na půdě svého bývalého klubu rád vzpomínat nebude. A to kvůli zranění i porážce 2:3.

Hráč Newcastlu Yohan Cabaye se snaží odehrát míč před záložníkem Chelsea Frankem Lampardem v duelu Premier League
Hráč Newcastlu Yohan Cabaye se snaží odehrát míč před záložníkem Chelsea Frankem Lampardem v duelu Premier League

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud