16. února 2013 • 21:30

Policie spěchala k případu, ale trefila bourák hvězdy United

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Křídelník Manchesteru United Nani měl v pátek po tréninku bouračku. Na křižovatce v Stockportu do jeho vozu Bentley Continental naboural neoznačený policejní Ford Mondeo. Portugalec z kolize vyvázl bez zranění, spolujezdec ve voze policie má podle listu The Sun drobné šrámy. Policie vyšetřuje, kdo nehodu zavinil. Podle všeho by to neměl být portugalský hráč United. Řidič policejního vozu přišel na dobu vyšetřování nehody o papíry.



Podle dostupných informací jel Nani domů z tréninku Manchesteru United ve svém voze Bentley, který stojí 180 000 liber. Měl na sobě klubovou tréninkovou soupravu. Cestu mu ale zkomplikoval karambol s policií.

„Neoznačené policejní auto reagovalo v pátek po 18:40 na tísňové volání. Vjelo do křižovatky na Kingsway ve Stockportu, kde se srazilo s vozem Bentley, Continental. Jedna osoba v policejním voze utrpěla menší zranění. Na obou vozech vznikla jen menší škoda,“ uvádí se v prohlášení policie.

Podle všeho Nani za nehodu nemůže. Řidič policie nesmí během vyšetřování nehody za volant.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud