11. března 2013 • 09:09

Smolná třináctka! Gerrard ukončil neporazitelnou šňůru Tottenhamu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvanáct zápasů neprohráli. Až v tom s nejnešťastnějším číslem. Fotbalisté Tottenhamu sice v anglické lize otočili skóre na hřišti Liverpoolu, nakonec však prohráli 2:3. V domácí soutěži našli přemožitele po tuctu zápasů a nevyužili možnost odskočit na třetím místě tabulky čtvrté Chelsea.



Liverpool poslal ve 21. minutě do vedení Luis Suárez po přihrávce Josého Enriqueho a pojistil si vedení v tabulce střelců. Tu se 22 zásahy vede o tři góly před Robinem van Persiem z Manchesteru United.

"Kohouti" duel otočili zásluhou Jana Vertonghena. Belgický stoper napřed gólem do šatny po perfektním centru Garetha Balea hlavičkou srovnal, v 53. minutě se potom prosadil ve skrumáži po Baleově standardní situaci.

Potom ale předvedli obrat i domácí: v 66. minutě dal gól na 2:2 záložník Stuart Downing a osm minut před koncem se prosadil z penalty kapitán Steven Gerrard. Tottenhamu tak připravil první ligovou porážku od 9. prosince, kdy Londýňané selhali také v Liverpoolu a podlehli Evertonu 1:2.

Sestřih utkání Liverpool - Tottenham 3:2
Video se připravuje ...

Newcastle v nastavení rozhodl o výhře 2:1 nad Stoke a na svého soupeře se dotáhl v tabulce. Doma sice po penaltě Jonathana Walterse ze 67. minuty prohrával, už za šest minut ale srovnal z přímého kopu Yohan Cabaye. Rozhodující gól přišel z kopačky Papisse Demby Cissého po přihrávce Sylvaina Marveaxe za obranu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud