13. dubna 2013 • 14:45

Válka v Manchesteru. Sir Alex zuří: Kouč Citizens plácá nesmysly!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová válka v Manchesteru zuří naplno. Citizens před týdnem složili na lopatky městského konkurenta United, ale v tabulce Premier League na něj ztrácí dál dvanáct bodů. Zdá se tedy, že „Rudí ďáblové“ vyfouknout týmu z Etihad Stadium titul. A mezi oběma kluby to vře. Manažer United Sir Alex Ferguson prohlásil o kouči Citizens Robertu Mancinim, že vykládá nesmysly.



Proč Sir Alex zuří? Italský kouč totiž před derby prohlásil, že se týmy bojí hrát na Old Trafford a kvůli tomu tam nehrají naplno. To Fergieho vytočilo.

„Je to absolutní nesmysl. Nic takového se neděje. Nedovedu si představit, že by nějaké mužstvo přijelo na Old Trafford a nechtělo tam ukázat nejlepší výkon,“ rozčiloval se zkušený Skot.

Anglická liga je podle něj soutěží, kde týmy odjezdí každý duel na sto procent. „A je jedno, jestli se hraje na našem stadionu, nebo Etihad, Stamford Bridge, nebo na Emirates či Anfieldu,“ hřímal Ferguson.

„Ukázat to nejlepší, to přece mají anglické týmy v povaze. Jestli někdo tvrdí něco jiného, plácá absolutní nesmysly. Možná se tím trenér Mancini trochu litoval, nebo něco takového,“ rýpl si do soupeře manažer United.

„Zajímalo by mě, které týmy u nás nehrály naplno. „Když si vzpomenu třeba na to, jak u nás v listopadu minulého roku hrál Norwich, tak energii, jakou do zápasu vložil tenhle soupeř musím označit za fenomenální,“ snažil se Sir Alex ukázat, že Manciniho teorie nestojí na reálných základech.

„Odjezdili to, jako by šlo o život. To je prostě Premier League,“ dodal manažer Manchesteru United.

Italský manažer Manchesteru City Roberto Mancini pořádně naštval manažera United Alexe Fergusona
Italský manažer Manchesteru City Roberto Mancini pořádně naštval manažera United Alexe Fergusona

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud