3. listopadu 2013 • 09:48

Mourinho po porážce Chelsea zuřil: Udělal jsem 11 chyb v sestavě!

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se José Mourinho rozčílí, nikdo není chráněný. Trenér fotbalistů Chelsea se po sobotní porážce v Newcastlu 0:2 se vyjadřoval o svém týmu pořádně ostře. A zkritizoval všechny, které poslal na hřiště včetně brankáře Petra Čecha. „Dnes jsem udělal 11 chyb v sestavě,“ prohlásil přímo.



MATCH OVERVIEW LEGACY
2. 11. • 13:45
Newcastle United
Newcastle United
2:0
ONLINE
2. listopadu
13:45
Chelsea FC
Chelsea FC
Góly

Domácí: 68. Gouffran, 89. Rémy

Hosté:

Sestavy

Domácí: Krul – Debuchy, Williamson, Yanga-Mbiwa, Santon – Rémy, Tioté (C) (53. Anita), Sissoko, Cabaye (C), Gouffran (85. Obertan) – Ameobi (62. Cissé).

Hosté: Čech – Ivanović, Luiz, Terry (C), Cole – Mata (62. Willian), Ramires, Oscar, Lampard (70. Schürrle), Hazard – Torres (62. Eto´o).

Náhradníci

Domácí: Elliot, Anita, Obertan, Cissé, Ben Arfa, Ameobi

Hosté: Schwarzer, Cahill, Azpilicueta, Mikel, Schürrle, Willian, Eto´o

Karty

Domácí: Sissoko, Rémy

Hosté: Luiz, Ramires

Rozhodčí

Mason – Long, Bennett

Stadion

St James' Park, Newcastle upon Tyne

Postavení v anglické lize si Chelsea po druhé porážce v sezoně skutečně zkomplikovala. V tabulce je sice druhá, ale vedoucí Arsenal už jí uniká o pět bodů. Nelze se divit, že Mourinho měl po konci utkání v Newcastlu mizernou náladu.

„Dělám fotbal už řadu let a tak cítím, že se něco takového stane. Tušil jsem, co se přihodí, už o poločase. Můj tým se mi tentokrát vůbec nelíbil. Když nepředvedete dobrý výkon, pak prohrajete. A to se nám také stalo,“ rozebíral portugalský kouč po utkání příčiny neúspěchu.

Vůči Čechovi, který odehrál 446. zápas za Chelsea a osamostatnil se v této statistice na šestém místě klubových tabulek, byla Mourinhova  kritika přece jen hodně nespravedlivá.

Stoper Chelsea John Terry byl po porážce na půdě Newcastlu hodně zklamaný. V utkání navíc trefil po rohu břevno branky soupeře.
Stoper Chelsea John Terry byl po porážce na půdě Newcastlu hodně zklamaný. V utkání navíc trefil po rohu břevno branky soupeře.

Právě on přestávce velmi dobrými zákroky se zasloužil o to, že Blues drželi vyrovnaný stav až do 68. minuty, kdy po přímém kopu rozhodl Yoan Gouffaran. Nakonec však poprvé v sezoně inkasoval víc než jeden gól, když Loic Rémy zvyšoval před koncem na 2:0.  

„V první půli jsme nebyli dost důrazní a nechali jsme zápas otevřený,“ vyčítal svým hráčům, že soupeře nezlomili už před přestávkou, kdy dvakrát nastřelili břevno.

Nakonec tak pro Chelsea skončila série devíti zápasů bez porážky. Příležitost zlepšit si náladu bude mít už ve středu, kdy hostí v Lize mistrů Schalke.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud