27. prosince 2013 • 10:26

Naši útočníci mě jednou zabijí, usmíval se trpce Mourinho

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bylo radosti. Chelsea vyhrála doma nad Swansea 1:0 a získala tři body. Opět se ale nemohla spolehnout na to, že by dal gól některý z útočníků, „blues“ zachránil trefou Eden Hazard. Manažer José Mourinho se jen trpce usmíval. „Oni mě jednou zabijí. Po každém utkání jsem úplně hotový. Už v poločase jsme měli mít pohodlný náskok a nic,“ vykládal Portugalec.



Mourinho může míchat se sestavou, jak se mu chce, ale přinutit útočníky Chelsea ke kanonádě, to je v současnosti nesplnitelný úkol. To by snad nedovedla ani černá magie. Jejich maximem je jeden vstřelený gól, ale ani na tuhle metu útočníci mnohdy nedosáhnou.

Třeba teď proti Swansea nechal Portugalec sedět Fernanda Torrese a na hrot postavil Samuela Eto´a. Efekt se nedostavil. Kamerunec zahodil tři velké šance a Stamford Bridge zklamaně vzdychal.

„Tremmel chytal fantasticky, on je příčinou, že jsme nevyhráli vyšším rozdílem. Měli jsme taky kopat penaltu,“ prohlásil Mourinho.

Naštěstí pro Chelsea se už v první půli aspoň jednou trefil do sítě týmu z Walesu Hazard. „Po zranění tvrdě maká, nevynechal ani jeden trénink a tak jsem šťastný, že rozhodl právě on. Když jsem ho střídal, byl úplně vyčerpaný.“

Trenér Chelsea José Mourinho měl během zápasu proti Swansea svým svěřencům co říct
Trenér Chelsea José Mourinho měl během zápasu proti Swansea svým svěřencům co říct

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud