Tomáš Podvín
16. února 2014 • 19:48

Karma? Suárez přifilmoval penaltu, tu regulérní sudí nepískl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Další kontroverzní zápas odehrál kanonýr Liverpoolu Luis Suárez. Nejdříve po lehkém kontaktu s Podolskim hodně přidal pádu v pokutovém území a následovala penalta. Nedlouho poté se ale pořádně vztekal. Ve vápně ho totiž jasně srazil Oxlade-Chamberlain, ovšem píšťalka zůstala němá. I proto Liverpool prohrál na hřišti Arsenalu 1:2 a v FA Cupu nepokračuje.



Že by zapůsobila karma? Útočník Liverpoolu Luis Suárez je vynikající fotbalista, ovšem ty jeho pády... V Premier League snad nenajdete obránce, který by na kanonýra „reds“ neměl spadeno. V nedělním utkání na hřišti Arsenalu Suárez svou pověst potvrdil.

Arsenal vedl v zápase FA Cupu nad Liverpoolem 2:0 a vše vypadalo na jasný průběh zápasu. V 59. minutě se ale Suaréz poprvé „předvedl“. Po lehkém kontaktu s vracejícím se Podolskim teatrálně upadl v pokutovém území a sudí Webb neváhal - penalta.

VIDEO | Kontroverzní penalta po Suarézově pádu


Jen pět minut poté si Suaréz ve vápně obhodil záložníka Arsenalu Oxlade-Chamberlaina a ten ho nekompromisně poslal k zemi. Útočníka Liverpoolu to hodně bolelo, ovšem jeho spoluhráči protestovali marně. Howard Webb už ho měl nejspíš plné zuby.

Tento moment hodně naštval i trenéra Liverpoolu Brendana Rodgerse. „Jsme hořce zklamáni. Druhá penalta byla mnohem jasnější než ta první,“ neskrýval mrzutost Rodgers.

VIDEO | Neodpískaná penalta po jasném faulu záložníka Arsenalu

Liverpool už poté vyrovnat nedokázal a na hřišti Arsenalu prohrál 1:2. „Kanonýři“ díky těsnému vítězství postoupili a nyní se mohou těšit na čtvrtfinále FA Cupu proti Evertonu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud