10. července 2014 • 18:32

Kdo nahradí Suáreze? Liverpool už jednal s Bonyho agentem

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bony Wilfried se ocitl v hledáčku dvou anglických gigantů: Liverpoolu a Tottenham Hotspur. Do týmu „reds“ by podle britských médií zamířil jako náhrada za odcházejícího Luise Suáreze. Jeho transfer do Barcelony má být zpečetěn v nejbližších dnech.



„Zástupci Bonyho Wilfrieda už jednali o podmínkách s Liverpoolem. Jeho dosavadní klub Swansea požaduje alespoň 20 milionů liber,“ tvrdí reportér talkSPORT. Na webových stránkách britského rádia je informace doplněna, že uvedená částka Liverpool těžko odradí, protože z prodeje Luise Suáreze bude mít finančních prostředků dostatek.

Přestup uruguayského útočníka, který vyfasoval čtyřměsíční stopku za kousnutí italského stopera Giorgia Chielliniho, se považuje za hotovou věc. Dolaďují se jen poslední formality, nicméně dresy Barcelony se Suárezovým jménem už jsou na pultech.

Bony WilfriedFoto Reuters

Podle talkSPORT v posledních dnech usiluje o Bonyho také Tottenham Hotspur. S nabídkou 18 milionů liber však u vedení Swansea neuspěl a Liverpool vycítil šanci.

„Reds“ už před mistrovství světa koupili Rickieho Lamberta ze Southamptonu za 4 miliony liber a také pracují na příchodu Belgičana Divocka Origiho. Ten ale zůstane pravděpodobně ve francouzském Lille na hostování, neboť trenér Brendan Rodgers chce mít v týmu po Suárezově odchodu rozeného střelce a adekvátní náhradu.

Bony má všechny předpoklady pro to, aby očekávání naplnil. V debutové sezoně nastřílel za Swansea 26 branek ve všech soutěžích, na mistrovství světa se trefil dvakrát.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud