11. srpna 2014 • 18:16

Rána pro Mourinha! Drogba se zranil a může chybět až půl roku

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký návrat do fotbalové Premier League se musí odložit možná až o půl roku. Útočník Didier Drogba, který před měsícem znovu podepsal smlouvu s londýnskou Chelsea, se v neděli v přátelském utkání proti maďarskému Ferencvárosi zranil. Podle informací deníku Marca by jeho léčba mohla zabrat až šest měsíců!



Jose Mourinho bude mít velký problém. Poté, co prodal Romela Lukaku do Evertonu, se spoléhal na útočníky Torrese, Costu a Drogbu. Jenže útočník z Pobřeží slonoviny se těsně před startem nového ročníku Premier League zranil. A chybět bude zřejmě dlouho.

VIDEO | Podívejte se na Drogbovo zranění

Chelsea podepsala Drogbu minulý měsíc, před týdnem hráč ukončil reprezentační kariéru. S týmem odcestoval do Budapešti, kde však jeho štace v "Blues" na několik měsíců skončila. Během jeho prvního přátelského utkání po návratu se v dresu Chelsea ve 28. minutě zranil. Špatně dopadl po hlavičkovém souboji s brankářem soupeře a zranil si kotník.

Zpočátku se snažil nohu sice rozchodit, po chvíli se však musel nechat vystřídat. A prvotní obavy se ještě znásobily. Podle španělského deníku Marca testy ukázaly, že si Drogba v kotníku přetrhal vazy.

Pokud se to potvrdí, bude jeho léčba trvat pravděpodobně čtyři až šest měsíců a mohl by přijít o celou podzimní část anglické Premier League. Chelsea čeká první zápas v pondělí 18.8. proti Burnley. Zatím ho bude muset zastoupit Diego Costa.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud