25. prosince 2014 • 11:26

Místo čela soupeře políbil. Dostal žlutou, jeho žena nechápala

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nevídaný moment sledovali diváci během zápasu páté anglické ligy mezi Bristolem Rovers a Gateshead. Domácí hráč Lee Mansell se dostal do potyčky s protihráčem, místo klasického střetu čelo na čelo ale zvolil netradiční útok. Svému soupeři dal pusu! „Chtěl jsem udělat něco šíleného,“ komentoval to viník.



Mansell dostal za incident žlutou kartu. „Chtěl jsem tím zmírnit situaci. Je to poprvé, co jsem byl trestán za pusu,“ říkal po zápase. „Mohli jsme jít čelo na čelo a on by spadl. To jsem nechtěl,“ dodával.

Pro jeho reakci ale neměla příliš pochopení Mansellova žena. „Když jsem přijel domů, řekla mi: Co jsi to tam sakra dělal? Ale pak jsme se tomu už jen zasmáli,“ komentoval to zkušený fotbalista.

Bristol nakonec utkání vyhrál 3:2 a drží se na druhém místě tabulky. Mansell ale na pusu protihráči dvakrát hrdý není. „Přidám to na seznam blbostí, které jsem na hřišti udělal,“ zakončil.

VIDEO | Místo souboje čelo na čelo Mansell svého soupeře políbil

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud