7. ledna 2015 • 22:20

Agent: Bonyho přestup do Manchesteru City je otázkou pár dnů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony by se během pár dní měl stát posilou Manchesteru City. Fotbalistův agent Francis Kacou uvedl, že jednání o přestupu šestadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny ze Swansea už jsou v pokročilé fázi.



"Zbývají nějaké maličkosti ohledně peněz, ale myslím, že to během několika dnů klapne," řekl Kacou stanici Sky Sports. "Poletíme spolu do Abú Zabí a uvidíme, jak to dopadne," prohlásil agent před cestou za majiteli anglického mistra.

Podle britských médií mají City za Bonyho zaplatit zhruba 30 milionů liber (přes miliardu korun), z přestupu by profitovala i Sparta. Bohatý manchesterský celek potřebuje posílit útok kvůli častým zdravotním potížím Sergia Agüera, Edina Džeka a Stevana Jovetiče.

I když se spekulovalo o tom, že na Bonyho mají políčeno také Arsenal, Liverpool a Tottenham, podle Kacoua žádný další klub nabídku nepředložil.

Bony přišel do Swansea v červenci 2013 z Arnhemu za 12 milionů liber a stal se nejdražší posilou v historii velšského klubu. V minulé sezoně Premier League nastřílel 16 branek, v tomto ročníku přidal devět gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud