6. dubna 2015 • 18:39

Bez nás jste NIC! Fans Arsenalu a Liverpoolu bojovali proti cenám lístků

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rivalové se spojili proti společnému nepříteli. Tím jsou vysoké ceny vstupenek na fotbalové zápasy v Anglii. Fanouškům Arsenalu a Liverpoolu došla trpělivost a před vzájemným zápasem proti drahým lístkům protestovali.



Právě Arsenal má vůbec nejdražší vstupenky v celé Anglii. Na zápas s nejlepšími týmy jako Chelsea, Manchester United či Liverpool vyjde nejlepší lístek na 97 liber (3 600 korun), nejlevnější pak na 65,5 liber (2 450 korun).

Ostatní týmy v Anglii na tom nejsou o moc lépe. Najdou se výjimky, ale problém předražených lístků se netýká jen gigantů. Vysoké ceny se nelíbí například fanouškům West Hamu či Tottenhamu.

Fanoušky, kteří chodí na každý zápas svého milovaného klubu a vlastní permanentku, vyjde jeden fotbalový zápas pochopitelně o něco levněji. Za rok jde ale o obrovskou částku, kterou si spousta fanoušků prostě nemůže dovolit. A nejhorší na tom je, že ceny neustále rostou.

VIDEO | Fanoušci Arsenalu a Liverpoolu protestovali společně

Věrným fanouškům už dochází trpělivost. Naposledy to dokázali příznivci Arsenalu a Liverpoolu, jenž se spojili před vzájemným zápasem. Při protestu drželi plachty s nápisy „Příliš je příliš“, „Fotbal bez fanoušků je nic“ či „Nevylučujte cenami lístků další generaci“.

Oba tábory nespokojených příznivců pak na protest přišly na stadion až v 10. minutě. Při zápase, ve kterém domácí Arsenal porazil Liverpool 4:1, už zase hlasitě podporovali své týmy. Pokud to půjde s cenami vstupenek takhle dál, můžou ale o tyhle fanoušky kluby přijít.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Liverpool 4:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud