3. května 2015 • 14:19

Zůstaň silný! Anglie uctila Riovu manželku, fans United tleskali 5 minut

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Smutná zpráva otřásla celou Premier League. Legendární obránce Rio Ferdinand přišel kvůli rakovině prsu o svou milovanou manželku Rebeccu. Víkendové zápasy tak provázela zvláštní nálada. Bývalého anglického reprezentanta podpořili v jeho těžkém období fanoušci i hráči.



Rebecca Ellisonová zemřela v pátek v noci, když prohrála boj se zákeřnou rakovinou. „Byla to skvělá milující matka našich tří krásných dětí. Bude nám chybět jako manželka, sestra, teta, dcera a vnučka. Bude žít v našich vzpomínkách jako průvodce a inspirace,“ řekl smutný Ferdinand.

Svého spoluhráče podpořili fotbalisté Queens Park Rangers na hřišti Liverpoolu. Když dal Leroy Fer gól, myslel právě na svého kamaráda. Odhalil tričko pod dresem, na kterém stálo: „Zůstaň silný. Rodina. Ferdinand.“ Oba týmy navíc měly na rukou černé pásky.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - QPR 2:1
Video se připravuje ...

Černé pásky jako výraz upřímné soustrasti měli na sobě ve vzájemném utkání také fotbalisté Manchesteru United a West Bromwich Albionu. Právě v dresu „Rudých ďáblů“ strávil Ferdinand dlouhá a úspěšná léta.

A fanoušci nezapomněli. Manželce Ria Ferdinanda věnovali pět minut ohlušujícího potlesku vestoje. Svého bývalého kapitána pak podpořili také pokřikem „Rio, Rio“. Úžasné gesto, jen škoda, že za tak smutných okolností.

VIDEO | Fans United podpořili Ferdinanda potleskem i pokřikem

Upřímnou soustrast vyjádřily Ferdinandovi dlouhé řady bývalých hráčů na sociálních sítích. „Myšlenky jsou s Riem Ferdinandem a jeho rodinou. Jak strašně smutné,“ napsal na Twitter Gary Lineker. Další osobnosti se přidávali.

„Náš žal je obrovský. Ocenili bychom, kdybychom mohli truchlit nerušeně a v soukromí,“ poprosil všechny Rio Ferdinand. Celá fotbalová Anglie se mu snaží dodat sílu.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - WBA 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud