10. července 2015 • 10:32

Věrnost United? Kdepak, Van Persie chce hrát, láká ho 9 milionů týdně

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Balík peněz, z jakého by se každému Čechovi, a nejspíš nejen jemu, zatočila hlava, nabídl nizozemskému střelci Robinovi van Persimu turecký fotbalový klub Fenerbahce. Pokud jednatřicetiletý hráč, který má ještě rok smlouvu v Manchesteru United, neodolá tureckému vábení, vydělá si týdně 240 000 liber, tedy přes devět milionů korun.



Van Persie se prý vydá v neděli do Turecka, aby dotáhl přestup. Smlouvu by měl uzavřít na tři roky a United by za hráče měli dostat 4,7 milionu liber. Nizozemec z Old Trafford neutíkal, ale chtěl hrát v základní sestavě, což mu manažer Louis van Gaal nezaručil a vztah mezi oběma muži byl stále chladnější. Mluvilo se i o tom, že „rudí ďáblové“ nechtěli nabídnout hráči nový kontrakt.

To všechno hrálo pro Fenerbahce, které přispěchalo s nabídkou. Před pár dny byl představen jako posila týmu bývalý hráč United Nani a teď mají Turci zálusk na další hvězdu z Old Trafford.

Manchester United reagoval zájmem o Němce Bastiana Schweinsteigera. Hvězda Bayernu je momentálně na dovolené. „Těší ho zájem z Anglie, mluvili jsme spolu po telefonu. Ale všechno se bude řešit teprve po jeho návratu, až se sejdeme,“ poznamenal Karl-Heinz Rummenigge, jeden z šéfů Bayernu. Jednat by se mělo během 48 hodin.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud