21. července 2015 • 10:12

Matič se bojí: Snad nebude Čech v Arsenalu skvělý jako v Chelsea

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Arsenalu jsou z příchodu Petra Čecha nadšení, v Chelsea ale stále vládne zklamání. Hráči i fanoušci si uvědomují, že přišli nejen o legendu, ale především o kvalitního brankáře. „Mrzí mě to,“ přiznává záložník Nemanja Matič.



Matič si během svého působení Čecha velmi oblíbil. „Petr je skvělý člověk a výborný gólman,“ tvrdí srbský záložník. Zároveň ho ovšem mrzí, že český reprezentant posílil zrovna konkurenční Arsenal.

„Pro Arsenal je to skvělá posila, ale nejsem z toho nadšený. Všichni víme, že je to velký profesionál. Je to jeden z nejlepších brankářů světa,“ říká Matič. „Doufám, že v této sezoně nebude chytat tak skvěle jako v Chelsea celých 11 let,“ dodává.

Nic špatného ale Matič svému bývalému spoluhráči určitě nepřeje. „Jsem za něj rád, protože zůstal v Londýně, což bylo pro něj a jeho rodinu velmi důležité. Přeju mu všechno nejlepší,“ uzavírá jeden z klíčových hráčů Chelsea.

Brankář Petr Čech během své premiéry za Arsenal
Brankář Petr Čech během své premiéry za Arsenal

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud