6. srpna 2015 • 13:40

Ztráta pro Arsenal! Wilshere se znovu zranil a může chybět až 2 měsíce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní problémy záložníka Jacka Wilsherea z Arsenalu nekončí. Třiadvacetiletý fotbalista podle serveru BBC utrpěl po souboji na sobotním tréninku vlasovou zlomeninu v pravém kotníku a hrozí mu, že bude až osm týdnů mimo hru.



Wilshere sice nemusí na operaci, ale zmešká začátek nové sezony, do které londýnský celek vstoupil nedělní výhrou v Superpoháru nad Chelsea. Anglickou ligu Arsenal, kde působí také čeští reprezentanti Tomáš Rosický s Petrem Čechem, odstartuje nedělním duelem s West Hamem.

V minulém ročníku Wilshere kvůli zranění levého kotníku nehrál pět měsíců. V listopadu se navíc musel podrobit dvěma operacím vazů a vrátil se až na posledních šest zápasů včetně dvou utkání Anglie v kvalifikaci mistrovství Evropy.

S kotníky měl Wilshere potíže také před čtyřmi lety. Tehdy v přípravě utrpěl únavovou zlomeninu a po operaci nehrál téměř rok a půl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud