10. srpna 2015 • 11:45

Van Gaal ho posadil, De Gea cítí křivdu. Real dal poslední nabídku

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Manchesteru United to i přes úvodní výhru v Premier League proti Tottenhamu (1:0) pořádně vře. Manažer Louis van Gaal totiž jen na tribunu posadil brankáře Davida de Geu, kterému se následné koučovo vysvětlení vůbec nelíbilo.



Když Manchester United v sobotu otevíral novou sezonu anglické ligy, v brance se objevil Sergio Romero, jednička argentinské reprezentace, letní posila klubu. Proč nechytala hvězda minulého ročníku, čtyřiadvacetiletý David de Gea?

„Sledovali jsme ho v přípravě a nebyl to ten stejný David de Gea jako minulý rok,“ tvrdí Van Gaal. „Samozřejmě že až se situace po 1. září vyjasní (kdy ve většině Evropy končí přestupní termín), podíváme se na něj znovu,“ naznačil nizozemský kouč, že svému brankáři nedůvěřuje kvůli jeho možnému přestupu do Realu Madrid.

Bílý balet po něm hodně touží a španělský gólman se také netají tím, že by se do rodné země rád vrátil. Ale odmítá, že by se kvůli tomu méně soustředil na práci v United. Zdroje deníku Daily Mail tvrdí, že De Gea v trénincích před zápasem působil naprosto skvěle a sám prý deklaroval, že je připravený hrát.

2401684:gallery:true:true

Poslední nabídka Realu za přestup De Gey

Nicméně nizozemský manažer United vsadil na Romera, který vychytal nulu a zdá se, že jako jednička bude pokračovat. „Jsem šťastný, že si Sergio vedl dobře. Dvakrát nás zachránil,“ pochválil ho Van Gaal.

Manchester United se nechal slyšet, že by De Geu rád udržel, a pokud už by ho měl prodat, tak minimálně za 35 milionů liber (1,3 miliardy korun). Real teď podle deníku ABC poslal do Manchesteru poslední nabídku na španělského gólmana, která zní na necelých 18 milionů liber plus dalších 3,5 na bonusech.

Real se už ovšem podle některých zpráv smířil s tím, že De Geu získá až za rok, kdy mu v United skončí smlouva, a mohl by tedy přijít zadarmo.

2399841:gallery:true:true

Hvězdný útočník Manchesteru United Wayne Rooney (vpravo) slaví gól v síti Tottenhamu se spoluhráčem Memphisem Depayem
Hvězdný útočník Manchesteru United Wayne Rooney (vpravo) slaví gól v síti Tottenhamu se spoluhráčem Memphisem Depayem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud