11. srpna 2015 • 04:58

Jak se zlepšit? Arsenal loví v Realu! Chce hvězdu i talent

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mají mistrovské ambice, ale v prvním utkání nečekaně prohráli. Fotbalisté Arsenalu se stali hned po prvním zápase v Premier League s West Hamem (0:2) terčem kritiky. Jak z toho ven? Nabízí se nové posily, které by sestavu týmu vylepšily. Londýnský klub si vyhlédl dvě. A obě v Realu Madrid!



První jméno nikoho nepřekvapí. Ano, je jím Karim Benzema. Uznávaný útočník je s Arsenalem spojovaný delší dobu. „Kanonýrům“ by se náramně hodil, o tom žádná, ovšem je tu několik zádrhelů.

Ten první a asi nejvážnější - Real Madrid nechce svoji hvězdu prodat. A když už by svolil, přichází problém č. 2. Arsenal by to stálo zatraceně hodně, mluví se až o částce 60 milionů eur (1,6 miliardy korun). A do toho se trenérovi Wengerovi moc nechce.

Zprávy ze Španělska navíc hovoří tak, že Benzema v klubu zůstane. To ostatně potvrdil před časem i jeho agent. Na druhou stranu, od té doby se objevily i spekulace, podle kterých není francouzský střelec spokojený se svou rolí v novém systému, který zavedl kouč Rafael Benítez.

2401684:gallery:true:true

Tak jako tak to bude mít Arsenal s jeho získáním hodně těžké. To už by nemuselo platit o další hráči „Bílého baletu“, o kterého se zajímá. Tím je záložník Lucas Silva, pro nějž hledá Real nový klub. Ideálně na hostování.

Real totiž musí vyhovět limitu tří hráčů mimo Evropskou unii v týmu. S Lucasem má čtyři (Lucas, Casemiro, Danillo, James) a právě mladý Brazilec to odnese. Wenger je prý navíc Lucasovým fanouškem, věří, že by mohl zpevnit středovou řadu Arsenalu.

2400389:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud