8. prosince 2015 • 10:34

Kozáka opět sleduje Celtic. Jeho kouči se předvedl dvěma góly

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na druhý pokus to vyjde, věří skotský Celtic. Skotský klub si opět dělá zálusk na útočníka Libora Kozáka, který je hráčem anglické Aston Villy. V jejím dresu ale v Premier League nedostává šanci a Celtiku by nejspíš hodil. Manažer klubu z Glasgow Ronny Deila se byl na českého útočníka mrknout při utkání týmů do 21 let a udělal na něj výborný dojem. Aby ne, vstřelil dva góly.



Aston Ville se v nejvyšší anglické soutěži nedaří, stejně je ale Kozák v sestavě přehlížený. V této sezoně odehrál jen 48 minut a to ještě v utkání Capital One Cupu proti Notts County. Dá se tušit, že s tímhle český útočník spokojený nebude.

Šanci dostává alespoň v soutěži týmů do 21 let. Když se přijel manažer Celtiku na Kozáka podívat, zápas mu vyšel báječně. Výhru nad Derby County 2:1 zařídil dvěma góly právě český útočník.

Celtic měl o českého hráče zájem už během léta, tehdy se ale Kozák rozhodl pokračovat v Aston Ville. Teď to vypadá, že skotský klub hodí laso útočníkovi podruhé a bude záležet jen na jeho rozhodnutí. Je ale jasné, že manažer klubu z Birminghamu Remi Garde a jeho předchůdce Tim Sherwood raději využívají v sestavě trio Rudy Gestede, Scott Sinclair a Gabby Agbonlahor.
 
Kozáka určitě zabrzdila v Aston Ville i zranění, když dlouhé měsíce marodil poté, co si v lednu 2014 zlomil nohu a následně musel dvakrát na operaci. Už je sice dávno fit, ale šanci nedostává. V souvislosti s odchodem Kozáka do jiného klubu se kromě Celtiku hovoří také o zájmu anglického Birminghamu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud