15. února 2016 • 17:10

Kapitán se chlubil luxusním autem. Po debaklu 0:6 rozzuřil fanoušky

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Aston Villy Joleon Lescott lítá v pořádném maléru. Povedlo se mu totiž vytočit příznivce svého klubu. Krátce po debaklu s Liverpoolem 0:6 přistála na jeho twitterovém účtu fotka luxusního mercedesu, což fandové brali jako výsměch. Přišla sice omluva, že fotografii odeslal omylem a náhodně, když měl telefon v kapse, jenže zatím to nezabírá a nadávky prší na jeho hlavu.



Fanoušky Aston Villy nejdřív šokoval výkon Villans na trávníku. Porážka 0:6 byla zdrcující, potupná, těžko snesitelná. Jenže, když pár minut po zápase spatřili na sociální síti Twitter u Joleona Lescotta fotografii luxusního vozu, byla to pro ně snad ještě větší rána. Pohled na vůz za tisíce liber ostře korespondoval s jejich ponurou náladou, hráči proto začali nadávat.

Lescott nejspíš poznal, že přestřelil a snažil se vše urovnat. „Fotografie se odeslala náhodou, když jsem měl telefon v kapse,“ napsal následně na stejnou sociální síť.

Jenže fanoušci mu omluvu zrovna nebaští a připomínají, že po remíze s Wycombem v FA Cupu poslal údajně naštvané fandy do pr…e. A dál mu proto nakládají, co to jde.

2595232:gallery:true:true

„Výsledek toho zápasu mi samozřejmě nebyl lhostejný a já bych se chtěl omluvit. Za svůj výkon i za výkon celého týmu,“ doplnil Lescott. „Ten tweet byl jen nešťastná náhoda.“

Ohlasy ale potvrzují, že zatím si příznivce Villans moc neudobřil. „Joleon Lescott a jemu podobní opravdu nemají žádnou úctu k lidem, kteří platí za lístky a dávají mu vydělat takové vysoké mzdy,“ napsal například jeden z příznivců. „Jestli si tohle auto zaslouží za výkon Joleon Lescott, tak fanoušci Aston Villy by měli dostat lepší,“ rýpl si do obránce další.

Podle příznivců Lescott ukázal, že ho víc zajímají vlastní luxus a peníze než Aston Villa bojující o záchranu Premier League. Tweet prý jen potvrdil úplný nedostatek respektu. „Možná byste to auto měl prodat a dát ty peníze fanouškům,“ navrhuje další z naštvaných fans.

„Výborný výkon. Ukázal jsi nám, o co jde. Žádné omluvy, je to ostuda,“ zlobí se další z Villans. „Prohrálo se 0:6, ale Joleon Lescott si myslí, na to s..u. Zajímá ho kovová věc za tisíce liber, fanoušci tu budou dál,“ pouští se do obránce další z příznivců. „Je to docela neprofesionální.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud