26. března 2016 • 19:30

Mourinho prý v United vydělá miliardy, Guardiola bude jako trpaslík

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patnáct milionů liber ročně pro Pepa Guardiolu od vedení Manchesteru City? Pouhé drobné proti gáži, kterou podle britských médií dostane José Mourinho v Manchesteru United. Pokud totiž bude Portugalec na Old Trafford úspěšný, přijde si za sezonu až na dvacet milionů liber a stane se nejlépe placeným manažerem v historii. Za tři roky by si vydělal více než dvě miliardy korun.



Současný manažer United Louis van Gaal si musí připadat jako nazdárek. Nabídka pro Mourinha je dvojnásobkem toho, co Nizozemec u „rudých ďáblů“ nyní vydělává. Samozřejmě, že oficiálně José Mourinho ještě kontrakt nepodepsal, obě strany jsou ale prý ústně domluvené, že tým převezme v květnu.

Média rýpají i do konkurenčních Citizens v tom smyslu, že jejich nabídka pro kouče Guardiolu je pouhým trpaslíkem proti tomu, s čím se vytasili United ve prospěch slavného portugalského manažera.

O Mourinhovi se v souvislosti s Manchesterem United mluvil už v době, kdy končil ve funkci slavný Alex Ferguson. Tehdy ale dostal přednost David Moyes. Portugalský manažer je nyní bez místa poté, co skončil v prosinci předčasně na lavičce Chelsea.

Současný manažer United Van Gaal dlouho válčil s médii a trval na svém, že o předčasném konci na lavičce slavného manchesterského týmu nic neví a všechno jsou jen spekulace.

Informace o angažování Mourinha se ale v poslední době množí a nejspíš mu začíná docházet, že na konci sezony jeho působení u týmu skončí.

2621608:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud